Poikien ilta

Olen ollut koko päivän menossa ja perheen partanaamat ovat olleet kahdestaan kotona. Pete on hoitanut koiran lenkitykset ja ruokinnat ja siinä sivussa kaupassa käynnit ja omat duuninsa. Hyvä poika! Hieno poika! Taita-VA!!

Ulkoilun lisäksi herrojen päiväohjelmassa on kuulemma ollut palloleikkejä sisällä ja (Osmon ehdottamia) tottelevaisuusliikkeitä. Lisäksi koiruus on nuollut sohvaa (?!!?) ja katsonut telkkaria. Eilen just ajattelin, että Peten kanssa Osmo tekee vaan kaikkea hauskaa, kuten leikkii sisäleikkejä. Ja meikä on sitten aina se inho muija, joka kampaa ja puunaa ja tukistaa parrasta takkuja oikoessaan ja sörkkii rähmät pois silmistä ja leikkaa kynnet ja järjestää sitruunatujaustilanteita  lenkeillä. Petekin naureskeli eilen kampasulkeisillemme: ”Osmon elämä on nykyisin yhtä kärsimystä! Osmoa kidutetaan! Osmo, sano sille, että nyt alkaa se puunaaminen riittää!” Pitäisköhän mun mennä vähän itteeni? 😉

Jotenkin liikuttavaa, että tästä kaikesta ”kidutuksesta” huolimatta Osmo on haljeta onnesta eikä meinaa pysyä nahoissaan, kun tulen vähänkään pidemmän poissaolon jälkeen kotiin. Se tietää, ettei saa riekkua ja hyppiä, ja se kilometrien päähän paistava juuri-ja-juuri-itsehillintä on tosi hupaisaa seurattavaa. Ja voi sitä (molemminpuolista) riemua, kun päästään luvan kanssa moikkaamaan ja suorastaan kiemurrellaan jälleennäkemisen ilosta. Peten ei sentään tarvitse odottaa käskytystä eli lupaa halaillakseen kotiin palaavaa emäntää… Eikä se ehkä ihan yhtä kärppänä olekaan oven takana odottamassa pussailulupaa kuin tuo toinen karvanaama! 

Hyvää ja hellää Ystävänpäivää kaikille enemmän ja vähemmän karvaisille ystäville! 

One Response to Poikien ilta

  1. Marlis sanoo:

    Heippa,

    Kyllä Osmo-poika on päässy hyvään kotiin! Mäkin tartteisin jonkun ulkoiluttamaan mua. Sitten kun meidän Bella hankkiutuu äidiksi, niin taidan ottaa yhden pennun itselleni. Toivon vaan, että siihen mennessä en enää asu 22neliön yksiössä Hämeenlinnassa. Bella on nimittäin ollut täällä kerran viikon verran hoidossa ja oli tulla hulluksi.. Mutta ehkä sitten joskus kun mäkin muutan ”maalle” tai ainakin isompaan asuntoon.

    Hauskaa viikonloppua koko porukalle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: