Tihutöitä

musteet_matolla.jpg Ostettiin juuri tahranpoistoainetta… Osmo on alkanut tihutyöläiseksi vielä ”vanhoilla päivillään”, pentuiästä kun selvittiin ilman suurempia aineellisia vahinkoja. Yöllä se oli löytänyt jostain kuulakärkikynän ja mussuttanut sitä sitten olkkarin matolla. Musteet ovat nyt komeasti levinneet siniseksi läiskäksi keskelle vaaleaa mattoa. Kohta nähdään, tehoaako tabortti vai onko uuden maton osto edessä. Pete äsken Osmolle: ”Saat sitten itse maksaa sen maton omalla työlläsi, meet markkinoille pulkkaa vetämään!” Hupaisa ajatus, Osmo raatamassa leipänsä eteen, kun isi on vähän vihanen… (ei se oikeasti ole vihainen). 

Kuulakärkikynän lisäksi Osmolle ovat viime aikoina maistuneet villasukat. Muutamaan sukkapariin on jo mussuteltu ammottavat reiät. Tämän Osmo saa kyllä osittain anteeksi, koska sillä on myös ikiomat villasukat, joita se on ihan laillisesti retuuttanut pennusta pitäen. Eli ihan omas vikas: mitäs olen jättänyt omia sukkiani lattialle lojumaan!

Nämä ovat tässä konkurssissa kyllä ihan pikkujuttuja: Äsken ostettiin nimittäin se farmariauto – eikä vähiten siksi, että arvon koiruus pääsisi metsätreeneihin ja tokokisoihin ja näyttelyihin ja mökille jne… Mutta on kyllä emäntäkin ihan fiiliksissä!!

Mainokset

5 Responses to Tihutöitä

 1. Heli sanoo:

  Pakko on kommentoida, että mitäpä ihminen ei tekisi koiransa eteen – et ole ainoa, joka on farmariautoon joutunut investoimaan koiraharrastuksen vuoksi. Kaikenlaista pitää laskelmaan sisällyttää, jos oikeasti päättää laskea kuinka kalliiksi koiran hankkiminen lopulta koituu.

  Treeni-intoa!

  T. Heli, Miina ja Toto

 2. osmo sanoo:

  No älä muuta virka! 😉

 3. Helka sanoo:

  Hei Osmo! Tuumasta toimeen, vai mitä? Sun graffitistiurahan näyttää etenevän mainiosti! Määkin oon joskus syöny mustekyniä, mutta meillä on ollu joitakin ihan surtsuja vaan, eikä niistä tullu yhtä hienoja kuvia. Tai sitten mää en vaan oo niin lahjakas graffititaiteijija ku nää!

 4. Juli sanoo:

  Moippis mä oon Julin, löysin tänne sun lokiin tuolta Helkan Kameleista. Mä en ole kokeillut mustekynien makua, mutta emännän hiilikynät yritin syöpästä. Pentuna mäkin olin kiltti ja nyt ihan vasta sattui se suurin onnettomuus. Mä rikoin vahingossa makkarin ikkunan! Multa paloi sen takia kolmen kuukauden viikkorahat, pahus sentään!

 5. osmo sanoo:

  Moi Juli! Osmo on kertonut, että Helkalla on ”kameli”, jonka nimi on Juli. Mutta nyt löysimme sun oman blogin ja totesimme, että komea KOIRAHAN sinä olet! Hauska tutustua!
  Makkarin ikkunan rikkominen on kyllä paras tuhotyö ikinä!! Miten ihmeessä se onnistui? Osmo yrittää välillä olla kapinallinen nuori, mutta ei se sentään ole vielä ikkunoita alkanut rikkoa..

  Muuten, sain Osmon graffitin aika kivasti pois olkkarin matosta. Huh!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: