Onnellisen alistunut

pihalelut.jpg Jes, emäntä katsoo mua! (Tosin linssin läpi)

Osmo on vaikuttanut tänään silmin nähden tyyneltä, tyytyväiseltä ja rentoutuneelta. Myös mamman hermo on levännyt, kun lenkkeily on sujunut ilman ylimääräisiä riekkumisia. Muiden koirien kohdalla Osmo kyllä vieläkin tempoo hihnaa, etenkin, jos myös vastaantulija sattuu olemaan innokas nuorukainen. Parempaan päin ollaan kuitenkin siinäkin asiassa menossa. Ja hepuliyrityksiltä on tänään vältytty kokonaan!

Tänään Osmo sai nautiskella sentään hetken huomion keskipisteenä olemisesta, kun leikkasin sen kynnet ja harjasin turkin. Kotipihallekin se pääsi joksikin aikaa nautiskelemaan auringonpaisteesta, koska ovi oli auki eikä koiraa tarvinnut siksi käskeä erikseen sisään.

ulkona.jpg Osmo osaa ottaa iisisti.

Kyläilemässä olleisiin tuttuihimme koira suhtautui niinikään rauhallisesti, kun vieraille oli ensin kerrottu, että koiraa ei tällä kertaa saa tervehtiä lainkaan. Olen entistä vakaammin sitä mieltä, että onnellinen on se koira, joka tietää paikkansa omassa laumassaan. 

Kovasti tekisi mieli lähteä treeneihin. Aion kuitenkin malttaa mieleni ja antaa Osmon vielä odottaa onneaan eli yhteistä kivaa maanantaihin. Tänään koulutetaan siis pelkkää emäntää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: