Kauneudenhoitoa ja mutapainia

Ensimmäinen virallinen näyttelymme on toukokuun ekana viikonloppuna. Sitä silmällä pitäen kävimme eilen Espoon koirakerhon näyttelykurssilla ja tänään Pirkon luona parturissa. Näyttelykurssilla Osmo rakastui portugalinvesikoira Vilmaan ja kiskoi ja pinkoili sitä kohti joka välissä. Toki kaikki muutkin koirat olivat ihan supermielenkiintoisia (jopa lihapullia ihanampia..) ja kaikkien kanssa olisi pitänyt päästä peuhaamaan. Tätä intoilua ja remmin kiskomista lukuunottamatta kurssi oli hyvää harjoitusta. Hampaiden tarkastaminen ja muu ”tuomarin” kopelointi sujui Osmolta kuin vanhalta tekijältä, mihin olin erityisen tyytyväinen. Aina on myös mukava huomata, miten rohkea ja avoin tyyppi Osmo on, niin raivostuttavaa kuin hihnassa kaikkien luo vetäminen olikin. 

pirkko_trimmaa.jpgTänään oltiin sitten parturissa, jossa Osmon kärsivällisyyttä koeteltiin tunnin trimmaussessiolla. Pirkko hoiteli melkein koko homman varmoin ottein. Itse sain sentään kyseenalaisen kunnian siistiä Osmon perhekalleudet. Pete odotteli viereisessä huoneessa ja pidätteli varmaan hengitystään emännän taituroidessa saksien kanssa hauva-raukan jalkovälissä… Mutta hienosti selvittiin (jokainen).

luru_ja_osmo_painii.jpglapsilla_on_kivaa.jpgkessu_ottaa_rennosti.jpg 

Parasta parturireissuissa on tietysti Luru-siskon kanssa riehuminen. Kaksosilla on yhtä päätön tyyli riehua ja painia ja ryntäillä eteensä katsomatta. Kessu-emo tyytyi vahtimaan kakaroidensa meuhkaamista sohvalla loikoillen ja vieraiden rapsutuksista nautiskellen. Ulkona Osmo näytti Lurulle mallia suo- ja turvekoiran oikeaoppisesta käytöksestä ja pian molemmat läträsivät mutaisessa ojassa. Kotiin tultuamme Osmo joutuikin aivan ensimmäiseksi kokovartalopesulle.

kilpajuoksu_polulla.jpgosmon_vesikampaus.jpgluru_jumppaa_mudassa.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: