Erinomainen luonne!

odottelua.jpgodotusaikaa.jpgTuttuja kehän laidalla

Osmo oli tänään elämänsä ekassa virallisessa näyttelyssä. Se liikkui tosi kivasti mukanani peitsaamatta ja pomppimatta kertaakaan. Lihapullan voimalla koiruus myös jaksoi seistä ihmeen kärsivällisesti paikallaan tuomarin arvioivan katseen alla. Hampaiden näyttäminen ja mittaaminen sujuivat loistavasti. Osmo seisoskeli kopeloitavana rauhassa ja tyytyväisenä, häntää tuomarille heiluttaen. Kaikkein parasta slovenialaisen tuomarin arviossa mielestäni olikin kohta ”excellent temperament”. Murkkuikäisen hepuliheikin omistajilta tuo pääsee kieltämättä välillä unohtumaan! (Kuvia osoittamalla voi lukea lisää tuomarin lausumia Osmosta.)

correct_in_size.jpgexcellent_temperament.jpgstrong_enough_square_body.jpg

Odotteluaika sujui Luru-siskon kanssa leikkien ja viltillä loikoillen. Sekä Osmo että Luru saivat ERI:n eli erinomaisen arvosanan. Osmo oli kolmanneksi paras snautseriuroksista (eikä tietenkään liene syytä mainita, että uroksia oli yhteensä ne kolme;). Voiton vei veteraaniluokan valiokoira ja sertin sai avoimen luokan tyylikäs herra, joka olikin juuri tätä yhtä sertiä vaille muotovalio. Osmolle liikesi sitten varaserti. Ehkä tässä vähitellen oppii vielä senkin, mitä nämä kaikki oikein tarkoittavat.

free_movement.jpggood_head.jpgpu3.jpg

Kotiin palattuamme niin koira kuin emäntäkin vetelivät parin tunnin sikeät kauneusunet. Nyt pojat lähtivät iltalenkille ja itse alan tutkailemaan parasta reittiä Porvooseen; huomenna kun lähdemme katsomaan toko-kisoja ja kannustamaan Miina-snautseria ekassa kisassaan! Samalla opettelen itse tokokisojen kulkua ja katson, minkätasoista porukkaa ALO-luokassa oikein liikkuukaan. Josko sitä sitten jossain vaiheessa uskaltautuisi mukaan itsekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: