Kehuja ja kieltoja

kauko-istu.jpgkauko-maahan.jpgKaukokäskyjä (kauko-ohjattava sitruunapanta kaulassa ei liity tähän tilanteeseen mitenkään!)

Sitruunapannalla on ollut taas käyttöä. Osmo haluaisi päästä leikkimään jokaisen vastaantulevan koiran kanssa. Sitruunatujauksella tehostettu kielto hillitsee intoa ja toisia kohti rynnimistä sentään jossain määrin, mutta pentuajan rauhalliset ohitukset mammaa tapittaen ovat todellakin enää armas muisto!

Iltalenkillä keskuspuiston poluilla oli varsinainen ruuhka-aika ja ohituksia tulikin sitten harjoiteltua monta kertaa – välillä hihnassa ja välillä jopa vapaana, kun  muutama koiranulkoiluttaja pölähti aivan puun takaa eteemme metsässä. Parin- kolmen kiellon ja sitruunasuhauksen jälkeen Osmo luovutti onneksi  peuhuhaaveistaan ja tuli kutsusta luokse. 

Yleensä laitan tietysti koiran hihnaan vastaantulijoiden kohdalla. Osmon mielestä hihna onkin varmaan lähinnä sitä varten olemassa, että sitä on kiva kiskoa vastaantulijoiden kohdalla. Yleensä Osmo nimittäin odottaa kiltisti hihnaan laittamista ja heti vastaantulijan jälkeen jatkaa taas vapaana omaan suuntaamme – mutta itse ohitustilanteessa hihna on aivan piukeana ja sitruuna senkun lemuaa… Huoh. Parhaiten homma toimii silloin, kun kunnollinen kielto tulee jo siinä vaiheessa, kun Osmo alkaa toljotella kaveria ja lisätä vauhtiaan.

Kieltojen ohella iltalenkillä kaikuivat myös kehut ja kiitokset, kun teimme joitakin tottisjuttuja. Pete oli mukana ja joutui valokuvaajaksi. Toivottavasti Osmo pistää parastaan myös helatorstain möllikisoissa, tämän iltainen sessio kun meni huisin hienosti, vaikka itse sanonkin! 😉

luoksetulo_eteen.jpgdorkailme_tuuli.jpgLuoksetulon loppu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: