Juhannustunnelmia

osmo_ja_siiri.jpg Siiri ja Osmo, ikäeroa 1 päivä.

Olimme viettämässä juhannusta Näsijärven rannalla. Osmo rakastui palavasti ihanaan blondiin, joka tosin oli aivan liian nuori tyttöystäväksi… Valkoinen paimenkoira Safu, 3kk, oli alkuun kauhuissaan isonpojan hurjista leikeistä, mutta reipastui vähitellen, kun Osmoa aina tarpeen mukaan komennettiin. Paras leikki taisi olla pitkän tikun vetäminen, jossa Safukin innostui säntäilemään Osmon ja koirien oman ”juhannusvihdan” perässä.

koirat.jpgkellimista_nurtsilla.jpgkeppikisa.jpg

Safun piinaamisen lisäksi Osmo uida polskutteli Näsijärvessä innokkaasti. Ja tarkenipa emäntäkin viimein heittää talviturkin!

pojat_uimassa.jpgosmon_pelastusrengas.jpgkaislikossa_suhisee.jpg

Kotiin ajelimme jo juhannuspäivän iltana ruuhkat välttääksemme. Tänään jatkamme kesäfiilistelyä oman lauman kesken kotipihalla ja kenties myös retkeilemällä Nuuksion maisemissa. Vielä yksi leiri jäljellä, sitten koittaa loma! 🙂

ite_otettu_perhepotretti.jpgpete_ja_osmeliini.jpgMeidän lauma

One Response to Juhannustunnelmia

  1. Teija sanoo:

    Teillä oli perinteet täyttävä juhannus talviturkin heittoineen, minulla vielä turkki päällä… Grillimakkaraa sai kaikki ikään tai rotuun katsomatta toki.
    Lauantaina lähdetään viikoks läns-suamehe mökil, tänään ostettiin ja puettiin eteerisiä öljyjä sisältävä punkkipanta, jos siellä punkkeja on. Ei tuttu tyttökoira ainakaan Topia karttanut pannan tuoksujen vuoksi! Teidän Osmo näyttää paljon isommalta ku meijän hauva, vaiks ikäeroa on vain runsaat 2 kk. Ostettiin kivoja vesileluja mökkireissua varten, muttei kerrota niistä vielä koiralle… 😉 Hyviä lomailmoja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: