Reissaamista luvassa

Osmon blogi hiljenee huomisesta alkaen reiluksi viikoksi. Lähdemme ensin mökkeilemään Sotkamoon ja sitten juhlimaan ystävien häitä Rovaniemelle. Vaikka Osmo ei Rovaniemelle asti reissaakaan vaan jää Peten vanhempien hoitoon Sotkamon mökille, on matka sen tähän astisen elämän pisin. Saapa nähdä, kuinka poitsu jaksaa nököttää autossa! Autoilun vastapainoksi Osmo pääsee sitten Kainuun korpiin samoilemaan sekä jäljestystä ja esine-etsintää harjoittelemaan.

Päivälevolla tänään Porkkalan viileimmässä paikassalepuuttelua.jpg

5 Responses to Reissaamista luvassa

 1. Helka sanoo:

  Huippua Osmo! Pääset reissuun ja autoilemaan! Hilpeetä matkaa toivottaa Helka.

 2. Maija sanoo:

  Hyvää lomamatkaa teille kaikille!

 3. Pimu sanoo:

  Terve Osmis! Toivottavasti sulla meni se autoilu juttu hyvin!! Vähänks siistiä että pääset sinne korpiin. VARO KARHUJA ja etenkin niitä susuja. Nauti nyt kun saat olla siä lomalla eikä äippäkään oo joka hetki määrämässä niinku että rauhotu ja sillee. Ihqua päästellä ihan rauhassa. Mä en varmaan ikuna pääse äipästä eroon!

 4. Pimu sanoo:

  Tulisit jo Osmotin takas! Mulla on hiivee ikävä!! Mulla on kauheita hiimiöuutisiaki ja tarttisin vähän lohtua…

 5. osmo sanoo:

  Heippa, tytöt!
  Mä oon taas himassa! Autoilu ja mökkeily oli huippua ja tehtiin kaikkia jälkihommeleita ja esinepiilotuksia tuulin kaa siel sysimetsässä! En nähny karhua enkä susua. Mummin ja ukin kanssa oli just mahtista olla kolme yötä, sain hyvät hepulit joka kerta ku tulin uimasta eli pari kertaa päivässä. Märkänä on vaan niin huippua että juoksuttaa ja pompituttaa ja haukututtaa. Muuten olin tosi rauhallinen ja kiltti poika. Tänä aamuna ku lähettiin, niin juoksin täysiä autoon, ku muuten tuuli ja pete ois kuitenkin taas unohtanu mut möksälle! Nyt tuuli haluu rustata kuvien kaa, joten pitää päästää se koneelle. Mä meen nukkuun, ku reissaaminen väsyttää. Mut kylläpä mul oliki ikävä teitä kamuja, toivottavasti päästään pian peuhuumaan ja vähintäänki chattaileen kaikesta kivasta ja kauhistuttavasta, mitä ollaan nähty ja tehty! Toivoo Osmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: