Huollossa

     lurun_kanssa-010.jpg     lurun_kanssa-007.jpg

     Osmoa kammataan, äiti vahtii vierestä.

Käytiin tänään Pirkon luona hiukan siistiytymässä sunnuntain näyttelyä varten. Turkin huollon lisäksi tarjolla oli fysioterapiaa ja kuntojumppaa -toisin sanoen mahdotonta meuhkaamista Luru-siskon kanssa. Luru on edelleen Osmon leikkikavereista se mieluisin ja reippain: Sisko ei vähästä hätkähdä vaan pistää aina painissa samalla mitalla – tai tuplasti tiukemmin -takaisin. Moni koira nimittäin myös arastelee Osmon raisua riehuntatyyliä.  

   lurun_kanssa-002.jpg      lurun_kanssa-006.jpg

        Snautserikasa              Lyhyt läähätystauko

Kaksosten menoa oli kyllä taas mahtava seurata! Sen sijaan järjellisten kuvien ottaminen siitä örisevästä, pörisevästä, sätkivästä ja potkivasta möykystä hampaita, käpäliä ja harmaata karvaa oli täysin mahdoton tehtävä!  

2 Responses to Huollossa

  1. Pimu sanoo:

    Tää on ny ihan karseeta. Sää oot hävinny jonnekki ja mulla lähtee vaan taju kesken haisujen… En kestä. Onnesta pääsin tänään juokseen mopin perässä semmosta rataa. Oli muute vähähianoo!!! Pistä pliis pian jotain hätä viestiä että tiän sun olevan ees henkissä ettei villihirviöt oo sua vieny!!

  2. Osmo sanoo:

    Moi Pimu!! Huippua kuulla taas susta! Ei mua oo mitkään villihirviöt vieny, vaan oon itte ollu villihirviönä Lurun eli mun systerin kaa! Se oli ihan superii! Sit äsken mä kuulin ihan huippu-uutisen: Pääsen huomennaki remuumaan Lurun kaa!!! Meen sinne yökylään ku äippä ja isäntä on jossain Häissä. En tiiä mikä paikka se Häi on, mut se ei VOI olla yhtä kiva ku Pirkon koti, jossa me hirviöidään Lurun kaa. Et menköön vaan kaikes rauhas. Aion remuta koko yön. Tosin mun emoki asuu siel ja se on aika tiukkis eikä sitä kande ärsyttää. Koskakohan me tullaan teille yökyläileen? Voitas remuta ja oja-kaasutella. Luru on enempi sellanen painijatyyppi ja sit sun kaa on kaikkein mahtavinta juosta satasta. Mahtista, jos sun Marianne on jo vähä leppyny. Ehkä me saatas täl kertaa vaan remuta ja mammat vois harjotella paikalla makuuta ilman meitä. Toivottavasti sulle ei enää tuu sitä Pökerrystä. Se oli varmaan ihan superoutoo. Ja se Krapulaki kuulosti aika inholta tyypiltä. Toivoo Osmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: