Tyttöjä nenässä

nuuskuttelua-004.jpgMikä IHANA lumohaisu!!

ARGH! Osmolla on rakkaushuolia. Lenkillä se kulkee nenä maassa kuin paraskin jälkikoira ja imuroi tyttökoirien pisuja silmät puoliummessa ja takakäpälät innosta väristen. Kaiken huippu oli, kun ohitimme eilen erään ikäneidon kääpiösnautserin. Osmo vikisi ja nyyhkytti suureen ääneen tytön perään sekä tietysti tempoi ihan mahdottomasti hihnaa. Ja juuri kun ohitukset olivat jo hiukkasen helpottaneet! Olen melko varma, että kyseisellä käppänällä oli juoksut päällä, sen verran kiihkeästi Osmo olisi halunnut mennä tekemään tuttavuutta.

nuuskuttelua-001.jpgnuuskuttelua-002.jpgVenaa, tää on TÄRKEE!!

Tänään sama hajulta hajulle säntäily on jatkunut kaikilla lenkeillä. Tyttötuoksuista huolimatta Osmolla riitti päivällä intoa myös tottisteluun, joka on ilmojen viilennyttyä alkanut sujua taas vanhaan, vauhdikkaaseen tyyliin. Palkintolelua ei kannata edes näyttää koiralle, sen verran ylikierroksille se menee pelkästä pingviinin näkemisestäkin. Namit motivoivat tarpeeksi mutteivät kuitenkaan kiihdytä jätkää mahdottomaan riekkumiseen ja kukkoiluun hitaan mamman kustannuksella.

nuuskuttelua-003.jpgCan’t walk – sniffing!!!

4 Responses to Tyttöjä nenässä

 1. Pimu sanoo:

  Mä en ois ikänä uskonu että haistat sinne asti että meikä käy kuumana!!!!

  Mutta uskottava se vaan on. Mulla pyörii lovet ja Osmikset vaan silmissä ja oon ihan että WOW!

  Toivottavasti nää fiilikset menee ohi ennen ku nähdään siä hauisleirillä!
  -Muuten siittä saattaa tulla K-18 materiaali leiri…

  Äispä kerto meinaan et ollaan molemmat siä. Voitas taas koittaa rynniä samaan mökkiin. Vähänkö huippua nähä sua!!

 2. osmo sanoo:

  Ai SÄKÖ se täällä tuoksuitkin niin IIIIIIHANALTA!??! En tajuu, miten sua lähempänä asuvat jätkät pysyy järjissään ja miten niitten omistajat. Tuuliki on vaan ihan nyreenä, ku mä en VOI kulkee lenkillä kauheen nopeesti, ku nenä jotenki liimaantuu kaikkiin lumohaisutuksiin. Koita tuoksua vähän vähemmän sit hauisleirillä, nii ei tuu katalia spurttailuhoukutuksia eikä jouduta taljoiks. Makkaraukkojen haistelu on kans ihan superia, mut eihän siihen voi kukaan keskittyy, jos seireenit houkuttaa haisullaan viattomia metsämiehiä ihan vieressä! Ihan mahtista päästä taas leireileen ja tietty nukutaan samas mökis! Mä en saa sua mielestäni enkä nenästäni!!!! OIH!!! Toivoo Osmo

 3. Pimu sanoo:

  Tänään meille pyrki jooku sun kilpailija! Et ilmeisesti ne on tääläkipäin alkanu hoksata meikäläisen haisut. Mut mä sanoin sille et oon varattu sulle eikä tartte enää tulla toiste. Mamma hääti sen pois. Rohkee tyyppi.

 4. osmo sanoo:

  Hyvä ku hääditte sen pyrkyrin hiiteen. Jos asuisin vähä lähempänä, voisin mieluusti tulla vartioimaan teiän reviirii ja sun viattomuutta. Nyt on pakko vaan luottaa sun miesmakuun ja Mariannen häätämistaitoihin. Mul on ihan tympeetä. Menin ihan pikkasen vaan leikkiin yhen spanielin kaa tänään lenkillä enkä kerenny oikeen sit totteleen Petee. No, arvaa vaan laittoks se mut ihan matalaks ku sai viimein kii ja sit se ärisi mulle varmaan kymmenen minsaa putkeen!! Vähäks olin et ups, sori. Mut ei siinä kaikki, nyt on kylmä talvi koittanu ja arvaa, onko ihan pöllöö ja tympeetä vaan möllöttää yksin!?! Sit ku meen petee tai tuulii moikkaan nii ne vaan rähähtää mut hiiteen. Tyhmät!!!!! Sellasesta hetken hauskuudesta tällanen ankee kohtalo. Hyvä etten taljaks joutunu. Pönttöpäät!! Toivoo Osmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: