Piikittelyä ja parturointia

salon_pirkko.jpgHohhoh, justhan sitä eilen on oltu kopeloitavana!

Maanantaina Osmo kävi lääkärissä, ensimmäisen kerran sitten penturokotusten. Eläinlääkäriasema sijaitsee lenkkireittimme varrella ja joskus olemmekin käyneet lenkin lomassa lääkäriaseman eteisessä vaa’alla. Niinpä paikka on Osmolle tuttu ja mieluisa. Itse asiassa Osmo ehdottaa lääkärille menoa aina ohi kulkiessamme – on tainnut poika saada joskus namipalkkaa puntarilla seisoskelusta!

Puntari näytti tällä kertaa vajaata kahtakymmentä kiloa. Tutkimuspöydällä seisoskelu oli trimmauspöytään tottuneelle Osmolle tietysti lasten leikkiä. Lääkärintarkastus stetoskooppeineen ja hammastarkastuksineen aiheutti pelkkää onnellista hännänheilutusta, ja itse rokotusta Osmo ei edes huomannut! Kas, kun se mukava hoitsu tulikin juuri silloin tarjoilemaan keksiä potilaalle… 😉 Eipä ihme, että lääkärikin kiitteli Osmon käytöstapoja ja kehui sen olevan ”kunniaksi rodulleen”. 😀

salon_pirkko-006.jpgsalon_pirkko-005.jpgsalon_pirkko-004.jpg

Tukijoukot köllöttelevät vieressä, kun Osmoa trimmataan.

Eilen Osmo pääsi ”Salon Pirkolle” parturiin. Viikonloppuna on nimittäin snautserien erikoisnäyttely, jonne olemme menossa. Parturireissut ovat Osmon mielestä mahtavia; pääseehän se silloin myös peuhaamaan siskonsa Lurun kanssa. Ja kyllä olikin kakaroilla taas kerran lystiä!

salon_pirkko-001.jpg”Oisko se painikamu jo valmis!?” intoilee Luru.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: