Teinipojan sydänsurut

Hei, Kuuraparta! osmo_joulukuu-007.jpg

Osmolla taitaa olla rakkaushuolia… Sisällä meinaa vähän väliä itkettää eikä ruokakaan oikein maita. Sen sijaan ulkona vauhti on hurja ja energiaa hajujen perässä juoksemiseen on loputtomasti. Onneksi Osmo ei lähde naisjahtiin omin päin ja malttaa vielä totellakin. Niinpä se on saanut edelleenkin nuuskutella kävelyteiden reunuksia ja metsäpolkuja vapaana.

osmo_joulukuu-002.jpgTrimmausta odotellessa tarkenee hyvin! 

Viime viikkoina Osmolla on ollut älyttömän hauskaa koirapuiston kamujen kanssa, mutta tämänhetkisessä mielentilassa jätkää on turha päästää puiston friidujen kimppuun. Koirakavereiden kanssa peuhaaminen jatkuu vasta sitten, kun Suuri Tuntematon Ihastus ei enää sekoita Osmon päätä huumaavilla juoksutuoksuillaan… Periaatteessa Osmo on kyllä huoleton puistoilukaveri: se ei murise kenellekään eikä haasta riitaa, muttei säiky räväkämpiäkään kavereita.

Joulupukkiainesta? osmo_joulukuu-004.jpg

Itse olen ollut niin kiinni työkuvioissa, että postaukset ovat jääneet surkean vähäisiksi. Niin että joululomaa odotellessa… 😉

5 Responses to Teinipojan sydänsurut

 1. Törmis sanoo:

  Tilaan joulupukin tunnettuun osoitteeseen.
  Joulupukille tarjolla kuivattuja kalkkunan kauloja.

 2. osmo sanoo:

  Hau hau hau! Eiku siis hou hou hou! Kyl mä voin tulla teille joulupukiks! Kalkkunan kaulat kuulostaa huippuherkulta, meil ei sellasia ole kotona ollutkaan! Mukavaa viikonloppua koko jengille, toivoo Osmo

 3. Heli sanoo:

  Taitaa Osmolla ja Miinalla olla yhteisiä ajatuksia. Miinan juoksu on näet parhaimmillaan ja sen kyllä neidistä huomaa. Toto-parkaa on pakko vähän suojella neidin lähentely-yrityksiltä. Iltalenkillä oli kova homma hätistää Eero-spanieli vähän loitommas eikä Miina osallistunut hätistelyyn lainkaan, päinvastoin.

  Osmo ja Miina taitaisivat olla parhaat kamut, jos samoille kulmille sattuisivat! Terveisiä siis

  Miina. Toto ja Heli

 4. osmo sanoo:

  Oooh! Sinäkö se siis olitkin, oi armas unelmieni Miina!!! Uskomatonta, että tuoksusi yltää tänne Espooseen saakka. Olen mennyttä miestä! Älä päästä sitä Eeroa sun kimppuun, koska täällä on taatusti komeampi ja viisaampi mies tarjolla! Toivoo Osmo.

 5. Saara sanoo:

  Ehkä se olikin tuo meidän snakuneito täältä Tapiolasta mikä on sekoittanut Osmon pään. Tosin kaikki pojat rotuun katsomatta on pistäneet neidin pään sekaisin…itkua riittää kun pojat tulee vastaan ja ei tosiaan hätistele ketään pois.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: