Lumipallona luokses pompin

osmo_joulukuu-001.jpg

Osmon aamu alkoi iloisella yllätyksellä: Ulkona oli paksut kinokset sitä ihastuttavan kylmää ja pehmeää putua, LUNTA!! Välittömästi kotipihalle päästyään Osmo alkoi pomppia tasajalkaa ympäriinsä kuin riemastunut karitsa. Boing, boing, boing! Väliin mahtui pari supervauhdikasta pikajuoksukierrosta pensaan takaa portille ja taas takaisin. Helkaa lainatakseni kyseessä oli siis talven ekat kunnon lumipömöt!

osmo_joulukuu-006.jpgosmo_joulukuu-002.jpg 

Lenkille lähdettiin jo aamuhämärissä. Poluilla sai temmeltää kaikessa rauhassa, koska vastaantulijoita tai aurausautoja ei ollut vielä liikenteessä. Ah sitä talven riemua! Nyt lumipallo on umpihangessa kahlaamisesta raukeana. Emännän kannalta mukavaa oli se, että lumi oli peittänyt mukavasti ne kaikkein huumaavimmat tyttötuoksut teiden varsilta. Tai sitten lumipömöt voittivat ihanuudessaan jopa tyttöjen perään haikailun.

osmo_joulukuu-003.jpgosmo_joulukuu-005.jpg 

Eilen oltiin (omalta osaltamme) talvikauden ekoissa maastotreeneissä eli hakumetsässä ”ukkoja” etsimässä. Aloitimme myös ilmaisutreenit, jotka sujuivat yllättävän mukavasti: Pienellä kannustuksella maalimies sai Osmosta irtoamaan pari kunnon haukkua. 🙂 Tästä se lähtee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: