Nuuksiossa nähty lunta!

Lähdimme aamulla autoilemaan kunnon vesisateessa kohti Nuuksiota. Järviylängölle tullessamme sade vaihtui yllättäen lumeksi ja metsässä maakin oli aivan valkoinen. Ihanaa vaihtelua mustan joulun ja sadetakissa lenkkeilyn jälkeen! 

nuuksiossa-004.jpgnuuksiossa-007.jpgMelkein talviset maisemat

Kiersimme Pirkon ja koirien kanssa vajaan viiden kilometrin lenkin, koska toipilaina minä ja Pete emme viitsineet pidempään kuntoilla. Koirilla (ja Pirkolla) olisi toki riittänyt virtaa ja kuntoa vaikka koko päiväksi! Luru ja Osmo painelivat menemään niin, että tanner tömisi ja risut lentelivät. Kessu kuljeskeli hieman sivummalla tyytyväisenä siitä, että Luru riekkui kerrankin jonkun toisen kimpussa. Välillä sisko rähisi Osmon matalaksi ja sitten taas mentiin täysillä kylki kyljessä tai peräkanaa.

nuuksiossa-010.jpgnuuksiossa-009.jpgKohtaamisia perheretkellä

Kumisaappaat olivat tarpeen, koska ajoittain polut suorastaan lainehtivat ja purojen ylityksiä oli reitin varrella useampia. Snautsereita kylmä vesi ei pelottanut yhtään. Ojissa oli hauska kahlailla ja vesikin maistui tietysti kaksin verroin paremmalta kuin omasta juomakupista nautittuna.

nuuksiossa_lammella.jpgnuuksiossa-012.jpg…ja matka jatkuu.

Nyt Osmo köllöttää autuaana lattialla uutta vuotta odottamassa. Toivottavasti ensi vuosi tuo tullessaan yhtä hauskoja retkiä ja villejä peuhuhetkiä kaikkien kavereiden kanssa. Sekä ehkä myös hiukan malttia ja käytöstapoja ohitustilanteisiin, toivoo mamma…  😉

2 Responses to Nuuksiossa nähty lunta!

  1. Saara sanoo:

    Voi kun lunta näkyisi muuallakin Espoossa, alkaa kurakelit riittämään. On ollut hauska lueskella Osmon retkistä, ensi vuonna toivottavasti lisää. Hauskat uudet vuodet!
    T.Saara & Frida-snaku

  2. Törmis sanoo:

    Tosi kauniita kuvia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: