Pikamatkoja puistossa ja jäljellä

Tällä viikolla Osmo on päässyt peuhaamaan monta kertaa koirapuistoon. Tiistaina olimme ensin treenaamassa tokoa Leenan ja snautseriensa Ritan ja Ronjan sekä likkojen ”lainasiskon”, kääpiösnautseri Kyllikin kanssa. Tokoharjoitusten päätyttyä kävimme vielä koirapuistossa. Rita ja Ronja olivat Osmon mielestä niin arvovaltaisia leidejä, ettei niitä uskaltanut juurikaan juoksuttaa. Sen sijaan pikku-Kyllikkiä oli hauska piinata intomielisellä kosiskelulla…

Päivän paras peuhukaveri oli kuitenkin suursnautseri Helga, 10 kk, sekä toinen vauhdikas neiti eli malinois Nala. Pitkien tokotreenien jälkeenkin Osmo jaksoi juosta ja painia melkein pari tuntia puistossa. Portin ulkopuolella väsymys iskikin välittömästi ja autolle kävely oli suoranaista laahustamista!

puisto-002.jpgpuisto-001.jpgpuisto-003.jpg 

Eilen tein pitkästä aikaa Osmolle jäljen metsään. Osmo oli aivan intona ja lähti heti ajamaan jälkeä täydellä höyryllä. Kuten arvata saattaa, siinä vauhdissa mentiin ekoista kepeistä yli niin että hujahti. Pienellä jarruttelulla sain Osmon hoksaamaan seuraavat pari keppiä. Ilmaisut olivat kyllä melko malttamattomia: Maahan Osmo ei ehtinyt mennä kuin puoliksi (pylly jäi pystyyn kuin leikkiinkutsuasennossa), kun oli niin kiire jatkaa jäljestystä. Palkintonamin syöminenkin taisi olla Osmosta ihan turha välivaihe. Loppupalkkana oli jäljen päähän, viimeisen ilmaistavan kepin alle piilotettu pakasterasia, jossa oli maksalaatikkoa.  

Keppien ilmaisua ollaan treenattu lenkkien yhteydessä myös erikseen, jolloin Osmolla on malttia hiukan enemmän. Tämä päivä alkoi sekin eräänlaisilla hakuharjoituksilla, kun Osmo haki työmatkalta palaavan isännän lentokentältä. Illalla on luvassa taas tokotreenit snautserikerhon hallivuorolla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: