Kiirettä pitää

Osmon mielestä emäntä on ollut viime viikkoina totaalisen mälsä. Harrastukset ovat jääneet kokonaan väliin ja lenkitkin ovat olleet surkean lyhyitä. Iltaisinkin mami on rientänyt takaisin koululle musikaaliprojektin harjoituksia ja esityksiä varten… Nyt musikaalihässäkkä on ohi (kaikki meni kerrassaan upeasti!), mutta mikäli Osmo kuvitteli pääsevänsä taas tapahtumien keskipisteeksi, se joutuu jälleen pettymään. Nyt kaiken ajan vie nimittäin kevättodistusten miettiminen. Onneksi kohta koittaa loma!

Viikonloppuihin on sentään mahtunut myös koiratouhuja: La 10.5. olin vetämässä snautserikerhon pelastuskoirapäivää raunioradalla ja Osmo sai toimia esimerkkioppilaana. Päivä oli kuuma ja niin ihmiset kuin koiratkin taisivat nauttia olostaan. Äitienpäivää / Osmon nimpparia vietimme Tuomarinkartanon näyttelyssä. Omasta mielestäni näyttelytouhu tuntuu hiukan hassulta: Jotenkin on omituista ”kilpailla” lajissa, johon ei itse voi vaikuttaa juuri ollenkaan, ainakaan verrattuna pitkää treenaamista vaativiin toko-, agility- tai PK-kisoihin. Näyttelyissä koira joko miellyttää tuomaria tai sitten ei. (Meidän tapauksessa miellyttää – yleensä EH:n verran.)

Viime lauantaina Osmo pääsi mamin kanssa töihin – siis ihan peräti kouluun. Esittelimme koulun harrastepäivässä pelastuskoiratoimintaa ja Osmo oli näyttämässä, miten pelastuskoira etsii ja ilmaisee ihmisen hajun perusteella. Työpajaa pitämässä olivat myös Mia ja Lola-bulmastiffi sekä Emmi ja Frida-labbis torstain treeniryhmästä. Koululaiset olivat kiinnostuneita ja innostuneita – eikä maalimiehistä ollut ainakaan pulaa!  Seuraava tavallisesta poikkeava tapaus on ensi viikonloppuna, jolloin laulatetaan taas vanhuksia. Toisin sanoen Osmo pääsee tassuterapeutin hommiin Onnitaloon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: