Koiraleiri loppui

Kahden naisen ja kolmen koiran leirimme päättyi eilen ja niin minä ja Marianne jätimme haikeat jäähyväiset. Vielä torstaina rauniotreenien jälkeen laitoimme pihaa ja nukkumaan päästiinkin vasta puolenyön jälkeen.

Raunioilla Osmo harjoitteli umpipiiloja. Se teki innoissaan töitä ja pysyi kuuliaisesti sillä alueella, jonka kulloinkin osoitin etsittäväksi. Itse en vieläkään aina luota koiraan tarpeeksi ja saatan painostaa sitä etsimään tyhjää aluetta turhan pitkään. Pitäisi uskoa, että kyllä se sitten selvästi osoittaa, mikäli maalimies on lähistöllä. 

Umpipiilot Osmo ilmaisi paremmin kuin koskaan. Seuraavaksi voidaankin siirtyä puukansista rautakansiin, kun maalimies on piilossa maanalaisessa kaivossa! Treeneissä oli myös ruoka-, melu- ja savuhäiriöitä, mutta niistä Osmo ei välittänyt tuon taivaallista. Marianne toimi savumestarina ja maalimiehenä ja treenien päätteeksi myös Pimu ja Hohto saivat kokeilla raunioilla toimimista. Kuten arvata saattaa, Marianne innostui pelastuskoiratoiminnasta saman tien ja ottanee lähiaikoina yhteyttä Pirkanmaan pelastuskoiriin!   

Tänä viikonloppuna yritän päästä Osmon kanssa jäjestämään. Muuten vietämme rauhallista kotiviikonloppua Peten kanssa ja nautiskelemme ihanasta pikku pihastamme! Mutta kyllä täällä on omituisen hiljaista, kun koiria on paikalla vain yksi kappale. Osmo lähettää terveiset ja märät pusut Pimulle ja Hohdolle ja toivottaa likat tervetulleiksi taas uudestaan! Kunhan nyt ensin hiukkasen malttaa huilia kaiken remuamisen jälkeen…

Porttivahdit

2 Responses to Koiraleiri loppui

  1. Pimu sanoo:

    Pusuja sinne kanssa lähettävät hippisen väsähtäneet neitokaiset!!

    Oli ihanaa ja haikeeta, seuraava leiri järjestettäneenkin sitten Kyröskoskella, vai mitä 😉

    Halauksia myös Mariannelta ja Osmikselle rapsut!!

  2. osmo sanoo:

    Moikkis, Pimu! Mul on hirmee ikävä sua ja Hohtoo! Ja Tuulilla Mariannee. Toivottavasti mamit järkkää seuraavan koiraleirin niin nopeesti ku ikinä!! Mä olin jälkikoirana tänään möksällä ja olin kuulemma ihan tosi hyvä! Tuuli kirjottaa siitä ehkä tänään tai huomenna mun plokiin. Nähdään taas! Pusuja toivoo Osmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: