Ukkoja, esteitä, esineitä

Torstaiset rauniotreenit sujuivat helteestä huolimatta hienosti. Osmolle upotettiin kaksi maalimiestä ja alueiksi saimme keski- ja yläkasat. Eka ukko oli melko ylös sijoitetussa suljetussa betoniputkessa. Osmo tarkensi aika kauan ja haukahti kerran viereistä puulaatikkoa, mutta tarkensi onneksi vielä lisää ja haukkui kunnolla vasta tarkennettuaan oikeaan kohtaan. 

Toinen piilo oli yläkasalla sijaitseva kaivo, joka oli suljettu rautakannella. Osmo tarkensi ripeästi oikeaan kohtaan, mutta haukkui hassusti hiukan vinoon, vaikka rautakannen päällä seisoikin. Ehkä se kuvitteli, että namit tulevat viereisen puuritilän raoista, kuten jollain muulla piilolla joskus… Ensi kerralla pitää ottaa taas sellaisia piiloja, että Osmo pääsee hajua tarkentaessaan kunnolla maalimiehen luokse. Muuten se saattaa ottaa tavaksi tuollaiset ”melkein tässä se on” -ilmaisut. Syksyn tavoitteeksi olen asettanut peruskokeen suorittamisen raunioilla! 

Ennen rauniotreenejä otin Osmon kanssa estenoudot radan viereisillä esteillä. Hyppynouto sujui hieman alle metrisellä esteellä hienosti ilman lisäkäskyjäkin! 🙂 Samoin loivalla A-esteellä nouto meni kertalaakista ihan nappiin! Vielä kun saadaan esteet ja noutokapula kisamittoihin, niin olemme valmiit yrittämään pk-tottiksen läpivientiä tositilanteessa parin viikon kuluttua!

Aamulenkillä otettiin tänään pari vierasta, mutta muuten helppoa esinettä ylös metsästä. Osmo sai katsella ja kerätä kierroksia tallatessani maastoa ja olikin sitten töihin päästessään niin innoissaan, että pk-liivin päälle saaminen tuotti hankaluuksia! Esineet löytyivät vauhdikkaasti kahdella pistolla ja luovutuskin oli oikein nätti. Hyvä, Osmis!

Kuvat: Lilli Weckmann

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: