Luonnetestissä

Osmo oli eilisessä luonnetestissä oma iloinen itsensä, toimi ja reagoi kuten arvelinkin ja palautui kaikesta nopeasti. Tuomareina testissä olivat Kai Tarkka ja Lea Haanpää.

 1. Toimintakyky +1 kohtuullinen
 2. Terävyys +3 kohtuullinen ilman jäljellejäävää hyökkäyshalua
 3. Puolustushalu +1 pieni
 4. Taisteluhalu +2 kohtuullinen
 5. Hermorakenne +1 hieman rauhaton
 6. Temperamentti +3 vilkas
 7. Kovuus +1 hieman pehmeä
 8. Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
 9. Laukauspelottomuus ++ laukauskokematon

Yhteensä 172 p.

Testin jälkeen ajoimme Mariannen kanssa Porkkalan mökille yöksi. Mariannen laumaan on liittynyt (ainakin koeajaksi) Romu-rottweiler, 1,5-vuotias hellyttävä jässikkä. Tosin Osmon mielestä ei ollut kauhean hellyttävää, että sen reviirillä haisi vieras uros! Pidimme tietysti pojat eri tiloissa, mutta Osmo ilmaisi mielipiteensä ihan riittävän selvästi oven raostakin… Saimme organisoida yhteiselämää aika tavalla myös siksi, että Hohdolla oli juoksut. Toisin sanoen pojat piti pitää erossa paitsi toisistaan, myös Hohdosta! Yön Romu nukkui autossa, Osmo ja Pimu alkovissa ja Hohto tuvan puolella häkissä.

Kaikesta säätämisestä huolimatta viikonloppu oli yllättävän rentouttava. Oli ihanaa jutella mukavia ja nauttia viinilasillinen Mariannen kanssa sateen ropistessa kuistin kattoa vasten…

4 Responses to Luonnetestissä

 1. Pimu sanoo:

  Terppistä taas. Lupasin luonnetestivideon jo tänään, mutta kovista yrityksistä huolimatta en onnistu kopioimaan sitä… Yritän vielä ja heti kun onnistuu laitan teille linkin tulemaan!!

  Kiitos viimeisestä vaikka sunnuntai olikin melkoista nuupotusta. No eipä ainakaan johtunut oluen prosenteista :))

  Oli ihanaa nähdä, toivottavasti nähään pian uusiks!

 2. osmo sanoo:

  Jeps, kiitos samaten! Toivottavasti videon kopioiminen onnistuu… Meidän mökkikuvat olivat niin kertakaikkisen epätarkkoja, etten viitsinyt laittaa yhtään niistä blogiin. Nähdään taas!
  Tuuli

 3. Onnee ponnee Osmis! Ootpa käyttäytyny hienosti. Ja näköjään puolustanut itseäsikin siellä seinässä seisoskellessa – meidän mammanpojista ei kukaan oo semmoseen uskaltanu alakaa 😉

  Hyviä reenejä ja koitetaanpa miettiä sitä koulutustoimikunnan tapaamispäivämäärää!

 4. osmo sanoo:

  No pitihän sitä pikkasen huudahtaa, ku se tuomari heilu niin häiriintyneen näkösesti siinä vieressä. Mut sit se oliki ihan kiva ja mä olinki ihan fiilareissa! Tuuli sanoo, et koulutustoimikunnan tapaaminen ois erittäin jees. Must se ois erittäin nou, sikäli mikäli koirat ei pääse messiin. Toivoo Osmo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: