Odotettavissa iltaan asti: JÄNNITYSTÄ!

Tykkään aamukokeista, koska silloin jännitystä ei tarvitse sietää kovin pitkään. Joka tapauksessa jännittäminen nimittäin alkaa heti kisa/koepäivän aamuna. Tänään menemme Kirkkonummelle pelastushaun peruskokeeseen. Päiväosuus alkaa klo 18, pimeäosuus sitten, kun on pimeää. Kokeen jälkeen menemme Porkkalan mökille yöksi. Huomenna taas olen hurraamassa agilityn MM-katsomossa, joten raportti pelastuskokeen sujumisesta ehtii blogiin vasta sunnuntai-iltana.  

<^Keskiviikkona käväistiin tokotreeneissä.

Torstain rauniotreeneissä saimme kokeilla pimeäetsintää maastossa. Osmo löysi kaksi ekaa maalimiestä hienosti ja ilmaisi hyvin. Kolmannen kohdalla tarvitsimme lisäohjeita ”testaajilta”, joten tässä tapauksessa koe ei olisi mennyt läpi… Maalimies oli todella tiheän kuusen uumenissa ja kokonaan havujen peitossa. Osmo sai hajun muutamaan kertaan, mutta hukkasi sen sitten taas ja kysyi meikäläiseltä neuvoa. Kuusta jouduttiin kiertämään useampaan kertaan ihan läheltä, ennen kuin Osmis tajusi, missä ukko lymyää. Sitten koira tunkikin aivan kiinni maalimieheen ja jaksoi haukkua hienosti raskaasta urakastaan huolimatta.

Tänään voi siis käydä ihan kuinka hyvänsä. Taitojen ja voimien lisäksi tarvitaan vähän tuuriakin – suotuisat sääolot nyt ainakin! Siispä peukut pystyyn ja eikun kokeilemaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: