Mummolareissu

Toiminnantäyteisen viikon päätteeksi olemme viettäneet leppoisaa viikonloppua kyläillen ja kotosalla oleillen. Eilen Osmo vieraili ”stadin mummolassa”, jossa se sai herkutella possupaistilla, vinguttaa Dinon lelukoiraa ja nautiskella runsaista rapsutuksista. Kotimatkalla kävimme vielä Ymmerstan koirapuistossa. Leikkikavereita riitti ja otus saatiin taas sopivan väsähtäneeksi.

Viikkoon mahtui taas monet treenit: Tiistaina lyhyet pk-tottistelut Luukissa (kaatosateessa), keskiviikkona erinomainen tokosessio Ymmerstan kentällä (kaatosade alkoi vasta kotimatkalla) ja torstaina kauden viimeiset raunioharjoitukset Oittaalla (kaatosateessa). Raunioilla koirat saivat etsiä vain yhden maalimiehen (Osmolla kaivo rautakannella), jotta niille jäisi kova hinku päästä taas ensi kaudella töihin. Näin myös ohjaajat pääsivät nopeasti sateesta koppiin kahvittelemaan ja juttelemaan kuluneesta kaudesta! 😉 Osmiksen kanssa jatkamme raunioilla myös ensi kaudella ja teemme (hitto soikoon!!) sen peruskokeen. Talvikausi treenataan maastossa ja yritetään saada peruskokeen pimeäosuus suoritettua.

Tänään on pitkästä aikaa aurinkoinen, joskin kylmä päivä. Suunnitelmissa on retkeillä jossain luonnon helmassa ja käväistä illalla treenailemassa EKK:n hallivuorolla Kirkkonummella. Hallivuorosta maksoin siksi, että päästään talvellakin pitämään tokotaitoja yllä. Nyt on koiralla ollut kyllä sen verran tiivis treeniviikko, että tehdään hallilla vain jotain pientä ja hauskaa. Viimeistään joulukuussa Osmis pääsee/joutuu kokonaisen kuukauden täydelliselle treenilomalle. Kuulemma jotkut asiat kypsyvät tauollakin koiran päässä. Ja ainakin palautumisen ja treenimotivaation kannalta pidempi tauko on välillä tarpeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: