Aivotonta menoa

hanki-004Sunnuntaina satoi kunnon kinokset lunta. Osmo on nauttinut lumipömöistä eli pomppinut hepulilaukkaa hangessa ja leikkinyt sileäksi auratulla tiellä hyljettä (poski/ parta/ kylki edellä maassa liukuminen takatassujen potkiessa vauhtia ja etutassujen sojottaessa evinä arvalla valittuun ilmansuuntaan).

Treeneissä emme pääse tällä viikolla käymään, koska autossa on edelleen kesärenkaat, mutta lenkkeilty on sitten senkin edestä! Hankijuoksun ohella Osmo on ollut mukana pyörälenkillä sekä käynyt koirapuistossa telmimässä. Saapa nähdä, millainen kauhukakara meillä kohta on, kun piskin fyysinen kunto kasvaa kohisten, mutta aivojumppaa eli tottista tai nenähommia ei ole rauhoittavaksi vastapainoksi tarjolla ollenkaan!

Advertisement

4 Responses to Aivotonta menoa

  1. Hehhehee, tutulta kuulostaa tuo hylkeenä möyryäminen, meillä sitä harrastetaan myös parran pesun ja kaikenlaisen kastelun jälkeen. Ja kauheen mörinän kanssa tietysti 🙂

  2. taitaa kyllä olla tarmo ja osmo melko samasta puusta veistettyjä=) nää sun kirjoitukset on kuin omaa päiväkirjaa lukisi 😉
    tuosta muiden koirien luo menemättömyydestä olen kyllä kovin kade. Tarmo kuuroutuu täysin ja painaa korvat lepattaen moikkaamaan kanssalenkkeilijöitä jos en ehdi huomata niitä enne tarmoa. Jos ehdin ”karjaista” ennen kuin matalalentäjä on ehtinyt starttaa niin silloin tilanne ei riistäydy lapasesta. mutta sama pää kesät talvet…

  3. osmo sanoo:

    Noinhan se Osmokin ennen pinkaisi kaikkien muiden luo, siksi olenkin näin yltiötyytyväisenä hehkuttanut nyt löytynyttä hallintaa!

    Osmis lopetti säntäämiset siinä vaiheessa, kun se huomasi, että on olemassa myös muita, jopa sitä isompia ja machompia uroksia, joita kannattaa vältellä. Hihnassa jäpikkä uskaltaa tietty nostella karvoja ja pöhistä, kun on mamman taustatuki taattu. Sikäli ohitukset menisivät varmaan kaikkein parhaiten vapaana, mutta eipä ole luottamus ihan sillä asteella vielä! Tsemppiä teitille kans, tuo on jo hyvin, että Tarmo pysähtyy, mikäli ehdit reagoida ajoissa! Kyllä se siitä (viimeistään sitten, kun ukko saa kerran köniinsä…)!

  4. toivossa on hyvä elää=) mä oon useasti jopa pyytänyt et ne antais koiransa vähän kormuutta tarmoa jos se tulee luvatta luokse mut ihmiset monesti kattoo mua oudosti ja nostaa omansa syliin tms. turvaan ja siinähän on taas yksi erävoitto tarmolla takataskussa….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: