Lumipömöt ja muuta hauskaa

Kyröskoskelle saatiin eilen mukava jouluyllätys: LUNTA!jouluja

Edestä Osmo, Sanni, "Pampula" ja Suvi

Osmo, Siiri, "Pampula" ja Suvi

Kun koirat olivat meuhkanneet itsensä väsyksiin, lähdimme Osmon kanssa jatkamaan matkaa. Ylöjärvellä ihmeteltiin, kuinka entinen sähköjäniksemme oli äkkiä niin kovin aikuistunut (= väsynyt riehuttuaan kaksi vuorokautta kahden villin nartun kanssa). Siirikään ei tällä kertaa arastellut Osmoa ollenkaan, vaan halusi nähdä aina vaan lisää vilkutusta ja muita sirkustemppuja, joita esitimme. Lenkillä rattaissa istunut Siiri halusi ”taluttaa” koko matkan ja saikin pitää hihnaa kädessään. Osmolle tyttö huuteli koko ajan erilaisia varoituksia, kuten ”VARO OJAA, OSMO!!”, tai ”OSMO, VARO AUTOJA!!!” tai ”ISO LUMIKOKKARE, VARO !!”. 

Tuuli sai tutustua Siirin tottelevaiseen ja kilttiin Pampula-poniin.

Tuuli sai tutustua ystävälliseen Pampula-poniin.

Vietimme mukavan esijoulun jutellen, syöden ja Sannia (1 v.) ja Siiriä (2,5 v.) ihaillen. Siiri ratsasti kaikkialle keppihevosellaan ”Pampulalla” tai ”Rubulla”, joka käyttäytyi välillä yllättävän koiramaisesti. Heppa muun muassa kuivasi naamaansa mattoon, nuuski ihmisiä, joi vesikupista ja ravisteli turkkiaan Osmon perässä. 

Siiri ja Sanni ihailevat Suvin tekemää kirjaa. Osmo poseeraa muuten vaan.
Siiri ja Sanni ihailevat Suvin tekemää kirjaa.

Muutama pakettikin avattiin. Etenkin Suvi-tontun pajassa syntyneet persoonalliset lahjat olivat kerrassaan upeita! Kiitokset vielä niin Kyröskosken kuin Ylöjärvenkin tontuille hauskasta reissusta. Nyt on hyvä rauhoittua joulun viettoon isännän kainalossa… 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: