Ihan pätevä poju

Talviurheilun ja saunan jälkeen kelpaa köllötellä.

Talviurheilun ja saunan jälkeen kelpaa köllötellä.

Takatalvi yllätti Espoon. Tänään on siis lenkkeilty jälleen kunnon lumipyryssä. Iltalenkin jälkeen Osmis sulatteli lumipaakut tassuistaan saunan alalauteella istuskellen… Viimeksi saunoessamme se töni kylppärin oven kuonollaan auki ja ryömi sitten saunan oven alta löylyihin. Eikä koiraa tarvinnut tälläkään kertaa kahdesti kehottaa – saunan ovi auki ja jäpikkä istui omalla paikallaan leveällä alalauteella. Outo tyyppi!

Osmo sai postia!

Osmo sai postia!

Äsken kävin vilkaisemassa snautserikerhon sivuilta vuoden snautseri -tuloksia. Iloiseksi yllätyksekseni olimme sijoittuneet sekä Vuoden Tokokoira-, että Vuoden Käyttökoira -kilpailuissa! Vuoden tokokoira oli tietysti kuluneena vuonna tottelevaisuusvalionarvon saavuttanut Ransu (ONNEA – mahtavaa todeta jälleen, että tuo on kuin onkin mahdollista snautseriuroksen kanssa!!). Mutta Osmis oli komeasti kakkosena! Vuoden käyttökoirakilpailussakin viime vuonna suorittamamme JK1 sekä yksi pelastuskoe riittivät 3. sijaan,  joten kyllä kannatti osallistua!

One Response to Ihan pätevä poju

  1. Sisu&co sanoo:

    Onnittelut Osmolle ja emännälle hienoista sijoituksista! Osmo ei ole muuten ainoa snautseri joka saunoo. Meillä saunaan tunkee koko porukka. Chili kapuaa ylälauteelle makoilemaan, Sisu pönöttää tyytyväisenä keskilauteella ja pikku-Ruun paikka on saunajakkaralla. Että näin meillä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: