Valoa ja vauhtia

hiihtoretki-008Aurinkoisen vapaapäivän kunniaksi ajoimme aamulla Porkkalan mökille ja suuntasimme jäälle hiihtämään. Matkalla kävin ostamassa vetohiihtovyön joustavan hihnan kanssa, joka tosin osoittautui huonoksi: hihna irtosi lukosta ensimmäisellä kunnon kiskaisulla, vaikka oli tarkoitettu nimenomaan vetohommiin ja ”enintään 40-kiloiselle koiralle”. Solmin sitten hihnan lukkoon käsin, minkä jälkeen se toimi ihan hyvin, joskin oli vähän liian lyhyt.

hiihtoretki-001Suurimman osan matkasta Osmo sai kipitellä tuttuun tapaan vapaana, mutta välillä kokeiltiin pieniä pätkiä vetohiihtoa. Parhaiten homma toimi silloin, kun Pete meni edellemme ja Osmo sai sitten juosta isännän kiinni emännän tasapainoillessa suksien kanssa perässä. Pieni pätkä vauhdikasta menoa saatiin videollekin (harmi, että video katkeaa ennen emännän luovaa ”jarrutusta”).  

Pojat tauolla

Pojat tauolla

Parituntisen lenkin jälkeen köllöteltiin jonkin aikaa mökillä, syötiin ja lähdettiin sitten kotiin katsomaan elokuvaa ja syömään ja ulkoilemaan lisää. Myös huominen sunnuntai alkaa vauhdikkaasti, koska kaveriksi aamulenkille on lupautunut Roosa. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: