Pieni, virkistävä syysloma

reissu 004Ensimmäinen pidempi duunipuristus päättyi Tarinoiden Yöhön, jota koko koulu vietti tiistain ja keskiviikon välisenä yönä (siis viime viikolla). Tarinoituamme ja pidettyämme työpajoja näyttelijöiden, kirjailijoiden ja muiden taiteilijoiden kanssa alkoi vitos-kutosten yöleffa ja sitten ”nukkuminen”. Itse sain kunnian valvoa viidesluokkalaisten tyttöjen unta liikuntasalissa. Ne muuten ymmärsivät ohjeeni tosi hienosti: Saa valvoa ja kuiskutella vaikka koko yön, kunhan MÄ en herää! Ja näin tapahtui!

Tarinoiden yön jälkeen alkoi parin päivän syysloma, joka kului nopeasti mutta mukavasti

Pimu mummoili sohvalla ja antoi nuorison meuhkata keskenään.

Pimu mummoili sohvalla ja antoi nuorison meuhkata keskenään.

koiran kanssa treenaillessa ja ystäviä ja sukulaisia tavatessa. Osmon mielestä parasta koko lomassa oli Hohto, joka on sen mielestä vaan niin kuumaa hottia, ettei paremmasta väliä. Pimua ei tunnu yhtään harmittavan, että sen poikaystävä on vaihtanut nuorempaan naiseen… 

Pimu oli minun ja Mariannen kanssa yhtä mieltä siitä, että tärkeintä lomalla on saada nukkua pitkään, syödä hyvin ja parantaa maailmaa pähkäilemällä kaikkia mahdollisia ja mahdottomia parisuhteita. Punaviiniä Pimulle ei sentään tarjoiltu. Onneksi on upeita ihmisiä ja reippaita koiria lähipiirissä järkeistämässä elämää!

reissu 002

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: