Palauttavia treenejä ja rakastumisen tuskaa

Tämän viikon treeneissä Osmo on saanut jälleen maalihenkilöt reagoimaan haukkuunsa ja antamaan huippuhyviä nameja. Tällainen palauttava harjoitus on tarpeen kahden koesuorituksen eli yhteensä kuuden reagoimattoman maalihenkilön jälkeen. Raunioilla myös ammuttiin (seuraamisen aikana, ei ongelmia) ja pidettiin melut päällä (ei ongelmia). Maastossa aion alkaa treenata Osmon kanssa myös pistoja, koska yhtäkkiä päässäni heräsi ajatus, että voisimmehan osallistua hakukokeeseen myös pk-puolella!

Ensi viikonloppuna on muuten EPK:n järjestämä hakukoe, jonka kaikissa luokissa olisi vielä hyvin tilaa. Eli mikäli joku bloginlukija vasta harkitsee hakukokeisiin ilmoittautumista, niin ensi viikonloppuna pääsisi Nurmijärvelle kisaamaan! Harmi, ettei meistä ole vielä hakukokeisiin, koska niitä pistoja ei tosiaan olla harjoiteltu yhtään! 

Vappuheila löytyi!

Tänään kävimme lenkkeilemässä keskuspuiston poluilla Saaran ja Fridan kanssa. Likat ovat ahkeria treenaajia ja seurakavereita Espystä ja EPK:sta. Seuraavaksi lenkiksi sovimme suunnistustreenin keskuspuiston kiintorasteille. Toivottavasti yhteispalvelupisteissä on vielä karttoja jäljellä!

Meikäläisen energia kului tänään tyystin umpirakastuneen hormonihirviön komentamiseen. Frida oli Osmon mielestä kertakaikkisen vastustamaton nainen. Nylkytyksestä ei tullut loppua, koska Frida ei nuorena ja lempeäluonteisena saanut ärjäistyä tarpeeksi uskottavasti Osmoa kimpustaan. Vain hihnaan laittaminen tai emännän ärinä saivat pojan hetkittäin alas Fridan selästä. Taas tuli mieleen vapauttaa Osmo-raukka himojensa vallasta viemällä se kastroitavaksi… Vaan kun ei meinaa ehtiä tehdä mitään muitakaan hoidettavia asioita!

 

"Odota, oi ihana Frida!"

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: