Jälkijuttuja ja korvapulmia

Kyllä kannatti mennä vielä sunnuntaina Halkolammelle esine- ja jälkitreeneihin! Esineruudussa Osmo ei ollut ihan yhtä innoissaan, kuin joskus, mutta teki työnsä ihan kiitettävästi. Muutama ylimääräinen lähetys tarvittiin, mutta lopulta (ja luultavasti 5 min sisällä) kaikki kolme vierasta esinettä (hanska, lompakko ja pieni pehmolelu) oli tuotu mammalle.

Mari käveli meille myös helpon kaudenaloitusjäljen. Jälki oli helppo ja koiralle erittäin motivoiva, koska keppejä oli melko tiheässä. Osmo olikin aivan fiiliksissä ja nosti hienosti kaikki viisi keppiä. Nyt ei muuta, kuin pidentämään jälkeä!

Eilen Osmo yllätti minut vinkaisemalla, kun silitin sitä vähän painokkaammin korvan päältä. Kokeilin kohtaa vielä uudestaankin ja joku siinä korvassa nyt on kipeänä. Seurailen tilannetta ja tilaan lääkäriajan, jos tulehdus (?) ei mene itsekseen ohi.   

Tänään saamme vieraita Kyröskoskelta. Osmon kanssa käymme toki normaaliin tapaan raunioilla ja huomenna metsässä ”ukkoja” etsimässä, mutta on ihanaa saada viettää treenien välilläkin aikaa loistoseurassa! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: