Pentuja Pirkanmaalla

Neiti Valkoinen hallitsee jo pk-esteet.

Vietämme Osmon kanssa tämän viikon Pirkanmaalla ja odottelemme Viren kasvamista luovutusikäiseksi. Torstaina kävin testaamassa pentuja kasvattaja Jaanan luona. Testailin taisteluhalua, ruokahalua, ja sosiaalisuutta (houkuttelin kutakin luokseni), sekä tarkkailin pentujen reaktioita niiden kuullessa kovan, yllättävän äänen (maitotonkan kolahdus).

Pentuaitauksen vilinää ja vilskettä

Nartuista muutama on erottunut koko ajan edukseen ja näiltä näkymin saan yhden suosikeistani. 😀 Toisaalta pentue on tasaisen hyvä, eli uskon saavani erittäin hyvän pennun, mikä ikinä niistä se sitten onkaan. Lopullisen valinnan teen keskiviikkona ja kotiin Vire muuttaa luultavasti lauantaina. Siihen asti vietän aikaa täällä Ylöjärvellä siskoni luona sekä loppuviikosta taas Mariannen luona.

Pentulaatikon luota ajoin Mariannelle pähkäilemään pentutestin tuloksia ja tämänhetkisiä suosikkejani. Juhannusta lähdimme viettämään Ruovedelle, jossa on siskoni miehen perheen kesämökki. Väkeä oli paikalla paljon ja puitteet keskikesän juhlan viettoon olivat upeat: Hyvää ruokaa ja juomaa, järvi, savusauna ja palju, sekä ennen kaikkea mukavat ihmiset! Koirat käyttäytyivät hienosti, hakivat innoissaan keppejä järvestä ja peuhasivat keskenään.

Siiri ja Osmo lähdössä iltalenkille

Myös siskontytöt Siiri (4 v.) ja Sanni (2,5 v.) ovat osoittautuneet jälleen reippaiksi koiraihmisen aluiksi. Siiri on kunnostautunut myös Osmon kouluttajana, ulkoiluttajana ja ruokkijana. 😉 Tänään retkeiltiin uimarannalla, tai siis nurmikkokentällä uimarannan läheisyydessä. Osmiskin pääsi pulikoimaan kauempana yleisestä rannasta.

Evästauolla rannassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: