Lisää lunta

Osmo odottaa trimmausta...

Itsenäisyyspäivää on vietetty sankassa lumipyryssä, joka on jatkunut koko viime yön ja tämän päivän. Lunta on aukeilla, auraamattomilla taipaleilla emäntää puolireiteen, Virveliä rintaan ja Osmoa kaulaan saakka! Tarpominen ja pomppiminen eteenpäin käy siis tosissaan kuntoilusta! Onneksi myös koiranulkoiluttajien tallaamia poluntapaisia on sen verran, että välillä eteneminen on hiukan kevyempää. Metsässä lenkkeilen sinnikkäästi, koska haluan pitää hauvat vapaana ilman, että hiihtäjät saisivat valittamisen aihetta latuja pilaavista koirista.

Metsäretken jälkeen unet maittavat jopa näin läheisissä tunnelmissa

Pitkä viikonloppu on kulunut arviointiviikoista toipuen eli nukkuen, ulkoillen ja ystäviä mm. pelastuskoiraväen pikkujouluissa tavaten. Yhdet hakutreenitkin mahtuivat ohjelmaan. Osmo etsi, tarkensi ja haukkui komeasti kolme maalihenkilöä.

Virvelille tehtiin haamuharjoituksia, eli maalihenkilö näyttäytyi kauempana ja meni piiloon koiran huomattua hänet. Sitten penikka sai rynnätä matkaan (n. 30-40 m) ja joutui myös käyttämään nenäänsä hajun tarkentamiseen. Ensimmäisellä piilolla Vire ei heti muistanut, miten herkkupurkin saa auki (menemällä maahan), mutta aikansa ihmeteltyään se muisti homman juonen. Maalihenkilöiden päälle se ei edes yrittänyt hyppiä, vaikka olikin ratketa riemusta. Koiran koko takapää vispaa vimmatusti, kun se löytää ihmisen! 😀 Tässä vielä videopätkä viimeisestä lähetyksestä. Taustaäänet kuuluvat kateellisena autossa odottavalle isoveikalle…

Nyt on partatakut setvitty ja kynnet leikattu, joten ei muuta, kuin hyvää itsepäisyyspäivää ja Linnan juhliin! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: