Rauha laumassa ja emännällä hyvä tahto

Olohuoneen joulusiivous Viren tyyliin

Hektinen joulujuhlaviikko on takana ja parin viikon loma edessä! 😀 Töissä joulujuhlallisuudet tonttuleikkeineen, bändiesityksineen ja opekuoroineen saatiin kunnialla hoidettua ja lapsukaiset hyvillä mielin lomille. Kotona joulusiivous alkoi vasta eilen illalla ja melkoinen kaaos täällä jo olikin!

Virveli huomasi jännän korin olohuoneen hyllyssä ja tutki vähän sen sisältöä...

Työpäivieni ajan koirat ovat aina rauhassa kotona eikä tuhoja tarvitse pelätä. Mutta mikäli mamma kehtaakin lähteä uudestaan töihin illalla, keksii Vire itselleen virikkeitä esim. pihistämällä alusvaatteita pyykkinarulta, tutkimalla käsilaukun sisältöä, kokeilemalla huulikiiltoa tai tuunaamalla isoveljen kisakirjat uuteen uskoon… Myös varoiksi lattialle jättämäni sanomalehdet kelpasivat askartelumateriaaliksi. Ne oli huolellisesti silputtu kivaksi koristelumisateeksi ja levitelty sitten ympäri kämppää.

Mutta nyt on siis emännällä lomaa ja aikaa ulkoilla hauvojen kanssa pitkiä lenkkejä lumisessa metsässä. Joulusiivouskin alkaa vähitellen olla tehtynä. Tänään suuntaan mökille Peten luo ja aattoakin vietän yhdessä uskollisen keponi kanssa, kun kerran näin mukavasti yhdessä viihdytään.

Mökillä trimmailen koirat ja sitten Vire pääsee tekemään lähempää tuttavuutta suksien ja sauvojen kanssa. Kenties kokeillaan hiukan vetovarustustakin! Neidin juoksut eivät vielä alkaneetkaan, vaikka viime postauksessa sellaista ounastelinkin. Silloinen kenkkuilu oli siis joku ohimenevä uhmavaihe ja nyt korvat ovat olleet taas käytössä, eivätkä vain koristeena. Toivottavasti tontutkin ovat huomanneet, että täällä on sittenkin ihan kilttejä, joskin tosi karvaisia lapsia! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: