Hiihtokausi avattu

Joululoma jatkuu, samoin emännän huippuinnokas suklaansyönti. Sen vastapainoksi olimme eilen Porkkalassa hiihtoretkellä. Kamerani on hävinnyt, joten tässä postauksessa on vain vanhoja hiihtokuvia Osmiksesta.

Osmo on vanha hiihtokonkari ja ilmeisesti Virveli otti siitä mallia, kun se ei kaikeksi yllätykseksi yrittänyt ollenkaan tappaa suksia ja sauvoja. Tai sitten useat hiihtäjien kohtaamiset lenkkipolkujen liepeillä ovat totuttaneet likan hiihtovälineistöön. Pääsin myös kokeilemaan Virelle vetovarusteita ja opettamaan Peten suosiollisella avustuksella veto-käskyä.

Osmo ja isäntä hiihtoretkellä

Vein likan valjaat päällä n. 20 metrin päähän ja jätin Peten saalislelun kanssa ”jänikseksi”. Sitten ei muuta, kuin käsky ”VETOOOO” ja kohti lelua. Ekoilla kerroilla kuuliainen neiti jarrutti heti, kun tunsi valjaissaan vedon, mutta kannustamalla se tajusi, että näissä vetimissä vetäminen onkin sallittua. Muutama toisto otettiin pikkuruisella matkalla ja niistä viimeinen pelkällä hankeen jätetyllä lelulla ja ilman Peteä. Tasapuolisuuden nimissä Osmis pääsi harjoittelemaan ilmaisua ja haukkui maalimies-Peten esiin piilostaan.

Jäällä hauvat juoksivat ja painivat sydämensä kyllyydestä ja paluumatkalla tassut selvästi jo hiukan painoivat. Mökillä kampasin lumipallerot kahdeksasta tassusta ja kahdesta parrasta ja sen jälkeen ihmiset söivät ja koirat nukkuivat. Tämä treeni otetaan taatusti vielä uudestaan loman mittaan!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: