Talven touhuja

Oittaan jylhiä kallioita

Taas on hurahtanut pitkä tovi sitten viime päivityksen. Elossa ja vauhdissa täällä kuitenkin ollaan! Viikonloppulenkkeilyä olemme harrastaneet aina välillä Peten kanssa, esimerkiksi taannoin Oittaalla. Retki oli oikein onnistunut, joskin koirat herkuttelivat hevosenlannalla siinä määrin, että seuraavana päivänä molempien vatsat toimivat tuplateholla ja kakkipusseja kului käsittämätön määrä!

Vire kokeili puron jään kestävyyttä

Sunnuntaihakuilua on harjoiteltu parin viikon välein vaihtelevalla kokoonpanolla. Lunta on kaikkialla niin älyttömästi, että usein olemme keskittyneet vain ilmaisuihin (Osmo) tai maalimieskäytökseen (Vire). Näin teemme varmaan myös huomenna, kun hakuporukka kokoontuu jälleen.

Hullut Lehmät kokoontuivat pari päivää sitten Ikean parkkipaikalle tottistelemaan. Sekä Osmo, että Vire olivat hyvässä vireessä ja nauttivat selvästi työnteosta. Virvelin kouluttamisen kaksi kulmakiveä ovat ”tsäp” eli palkkaa tarkoittava sana sekä ”tuhero” eli pörröinen vetolelu, josta likka menee kertakaikkisen sekaisin. Lelun saama nimi jaksaa aina naurattaa lehmäjengiämme. Jos kaipaamme joskus miespuolisia treenaajia ryhmään, ei tarvitse kuin todeta, että meillä palkataan tuherolla!

Vapaa viikonloppu! 🙂

Metsälenkeillä olen tehnyt aina välillä esine-etsintää tai oikeastaan pudotetun esineen noutoa. Osmo hakee esineen aina innolla ja palauttaa sen säntillisesti emännälle. Sen verran virkaintoinen jätkä on, että antaa tiukkasävyistä palautetta pikkusysterille heti, jos se eksyy tielle kesken tehtävän. Tietysti myös Virveli on saanut etsiä hanskoja metsästä. Se on hommasta aivan tohkeissaan ja osaa jopa juosta esineen löydettyään takaisin mamman luo! 😀

Loppuun laitan vähän videomateriaalia tämän aamun hanskanpiilotuksesta. Ensin Osmo, vanhemman oikeudella.

Sitten Vire, joka ei malttanut juosta tarpeeksi kauas, mutta etsimisen meininki oli hyvä:

Sitten mamma meni auttamaan Virveliä, joka oli hiukan hämmentynyt edellisestä, tuloksettomasta etsinnästä:

Niityllä teemana oli irtoaminen kauemmas, joten Vire sai katsoa, kun vein esineen. Osmolle esine oli piilotettu lumen alle.

One Response to Talven touhuja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: