Kiireellä kohti kesää

Uintia Porkkalassa

Blogin päivittäminen saa nyt toimia tervetulleena taukona oppilasarviointien ja kokeidenkorjausten lomassa. Aivojen nollaus ennen seuraavien numeroiden pohtimista on varmaan paikallaan.

Uintia Nuuksiossa

Koirien ohjelmassa on Viren synttäreiden jälkeen ollut hakua, raunioita, hälyryhmän treeni teemalla virtaava vesi ja sen kuljettamat hajut, lenkkeilyä ja retkeilyä Nuuksiossa ja kotikonnuilla, mökkeilyä ja uintia Porkkalassa sekä yksi yö Kaarinan koirahoitolassa, kun isäntäväki oli Turussa juhlimassa ystävien häitä.

Kaarinassa koirat olivat pärjänneet mukavasti naapurinaan tosi söpö nuori kääpiömäyräkoiranarttu. Hoitoon kuului lenkkien lisäksi myös oma ”puuhatuokio” treenihallissa ja Osmo oli tehnyt tokoa treenaavan hoitajan kanssa hyppynoudonkin. 😉 Virveli oli touhottanut vieressä ja halunnut osallistua, joten se oli saanut sitten tehdä seuraamista ja leikkiä vinkupallolla.

Osmo tähystää

Treeneissä Osmo on näyttänyt hyvää osaamista ja Virveli kehityskelpoisuutta. Virtaavan veden äärellä Virveli keskittyi lähinnä virtahepoilemaan eli makailemaan ojassa, kun taas Osmo otti vedestä kauempana olevan ihmisen hajun. Tietysti Törppökin ihmisen bongasi, mutta ehkä ennemmin ilmavainulla, kuin vedestä. Yksi selvä reaktio veden kautta oikeaan suuntaan nähtiin sentään siltäkin.

Osmo, Virveli ja Dino(-”serkku” 9 v.) mökillä

Raunioilla Vire teki eilen upeasti elämänsä ensimmäisen kaivossa olevan figun. Kaivossa oli ”alkeiskansi” eli puinen kansi, jonka keskellä on pieni reikä eikä figu ollut kaivon pohjalla saakka, mutta koiran työskentely oli tosi varmaa ja itsenäistä, Vire ei ihmetellyt uudenlaista piiloa hetkeäkään! 🙂

Mutta nyt emäntä jatkaa töitä, jotta lapset saavat todistuksensa ennen kesälomia!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: