Kainuun kuulumiset kotoa käsin

Kuva

Hohto, Vire ja Osmo

Pari päivää on nyt kotiuduttu Sotkamon reissun jälkeen. Tylsää ei tule kotonakaan, etenkään, kun seurana ovat Marianne ja Hohto! Siinä vasta huippuhieno parivaljakko, jonka seurassa viihtyisin aina pidempäänkin! Ohjelmassa oli rentoa kesälomailua eli jutustelua punaviinin ja juustojen äärellä, metsäretkeilyä, treenivermeiden shoppailua ja pari pientä mutta jälleen kerran tosi antoisaa koulutustuokiota.

Kuva

Virveliä sekä kiinnostaa että jännittää, kun Hohto antaa köysilelulle kyytiä

Treenipätkien teemana oli koiran tunnetila ja aktiivisuus versus emännän turha höpöttely. Virveli seuraa hyvin, mutta ehkä turhankin siististi ja ”teknisesti”. Nyt siihen tunnetilaan alettiin hakea pientä särmää ja vielä röyhkeämpää ja kiihkeämpää halua tehdä tottista. Narttujen välillä nähtiin pariin otteeseen jäykistelyä ja yksi rähinän alku, joka tietysti lopetettiin heti alkuunsa emäntien toimesta. Tämän jälkeen eleltiin sopuisasti samoissa tiloissa.

Kuva

Kiantajärvi ”kotirannasta” kuvattuna

Kuva

Osmariini pärskii jo vähemmän, mutta niittyvillat taisivat kutitella nenää melkoisesti!

Sotkamossa viihdyttiin yhteensä reilut puolitoista viikkoa. Lenkkeilyn ja uimisen lisäksi tehtiin lyhyitä pätkiä tottista yleensä iltaruoan yhteydessä sekä pari jälkeä. Eka jälki meni Virkun osalta kouhaamiseksi ja useasta kepistä mentiin vauhdilla yli. Osmo teki huippuhyvän jäljen ja nosti kaikki esineet.

Missäs emäntä nukkuu?!?

Seuraavana päivänä parantelin Virvelin keppimotivaatiota esinekujan avulla ja tarkkuutta nurmikolle tehdyllä namijäljellä. Harjoitukset ilmeisesti tehosivat, sillä seuraavana päivänä tekemäni reilun puolen kilometrin ja kahdeksan kepin jälki meni vaihteeksi tosi hyvin. Jana (tosin vain 10 m) oli erittäin hyvä, vauhtia vähemmän ja tarkkuutta enemmän ja kaikki kepit löytyivät. Mieli tekisi jo kisoihin, mutta estenoudoissa on vielä paljon työsarkaa.

Seuraavaksi treenaillaan Pieksämäen suunnalla, kun Virveli ja emäntä suuntaavat riisenileirille Partaharjuun. Eipä voisi uuden leiripaikan nimi paremmin sopia suursnautseriväelle!

Kuva

Nimi velvoittaa? Virveli otti päiväunia veneessä.

Kuva

Peten tädin Masi-koiralla ja Virvelillä oli kuuma lomaromanssi. Vuorotellen piti karata toisen luo naapuriin leikkimään. Joka lenkillä Virveli loi pitkiä ja kaihoisia katseita Masin mökin suuntaan.

Törppö ja Tosikko harvinaisen läheisissä tunnelmissa

Kuva

Isäntä ja koirat iltalenkillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: