Löhöilyä ja lenkkeilyä

Aattoillan vilinää ja vilskettä

Aattoillan vilinää ja vilskettä

aattona 006

Keijut ja koirat saatiin pysähtymään hetkeksi samaan kuvaan.

Joulunpyhät vietettiin herkutellen ja sukulaisia tavaten. Aattona syötiin jouluateria Peten vanhemmilla ja illalla käytiin vielä minun vanhempieni luona tapaamassa sukua. Hauskinta oli seurata siskontyttöjen jouluiloa. Sen verran myöhään pääsimme paikalle, että illan odotetuin vieras oli jo ehtinyt lähteä jatkamaan matkaansa. Joulupukkia ei siis päästykään haukkumaan.

Dino oli kirjoittanut kortit ihan itse 😉 ja paketoinut ”serkuilleen” tosi hyvät – ja makuuhuoneemme sisustukseen mainiosti istuvat pedit, jotka kumpikin on jo testannut ja hyväksi havainnut. Koska Osmo on paketeistaan todella omistushaluinen ja saattaa rähistä myös Dino-serkun paketit itselleen, koirat saivat avata pakettinsa vasta kotona.

Vinkuva pehmomäyris ei enää vingu, mutta kelpaa vielä hyvin retuutettavaksi.

Vinkuva pehmomäyris ei enää vingu, mutta kelpaa vielä hyvin retuutettavaksi.

Vire sai säästöpakkauksen vinkuvia tennispalloja, joista yhdellä se sai joulun kunniaksi leikkiä sisälläkin. Loput säästetään treenien loppupalkaksi. Osmon paketista paljastui uusi pehmolelu, koska ”Pikku-Pete” eli ikivanha, päätön ja täytteetön nallenraato alkaa vedellä viimeisiään. Tietysti lelut ovat käytännössä koirien yhteisiä, eli pumpulit pursuilevat ulos uusistakin leluista jo yhden leikkihetken jälkeen. Alla pimeä videopätkä hauvoista pakettiensa kimpussa. Virvelin saadessa omansa auki Osmo lähtee tietysti kärppänä paikalle katsomaan, saiko systeri hauskemman lelun, kuin se itse…

Pakkaslenkillä Porkkalassa

Pakkaslenkillä Porkkalassa

Tapaninpäivänä nautiskeltiin upeasta pakkassäästä mökillä Minnan ja Dinon kanssa. Onneksi ehdimme nauttia auringosta ja narskuvasta pakkaslumesta tuolloin, koska seuraavana päivänä

Vire tähystää kohti peurapeltoja.

Vire tähystää kohti peurapeltoja.

liukasteltiinkin taas loskan ja sulavan jään keskellä. Tänä iltana on luvassa taas pientä aivojumppaakin, kun menemme sisähallille tottistelemaan – viimeistä kertaa tänä vuonna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: