Uusi vuosi, vanhat kujeet

Lumilenkillä joulukuun lopussa

Lumilenkillä joulukuun lopussa

Kas niin, on taas perinteisen vuosikatsauksen aika. Vuosi sitten asettelin tavoitteita, jotka olivat realistisia ja toteuttamis- kelpoisia, mutta suurin osa jäi saavuttamatta ohjaajan sairastamisen vuoksi. Hienoa on se, että syy tavoitteista jäämiseen on siis täysin tässä kaksijalkaisessa – koirat ovat pysyneet terveinä ja niillähän olisi ollut intoa ja taitoakin paljon enempään.

Lämpöä ja läheisyyttä

Lämpöä ja läheisyyttä

Ja kuinka ihania ja sopeutuvaisia elukoita koirat ovatkaan! Eivät ne valita, vaikka treenejä on jäänyt välistä ja lenkitkin ovat välillä olleet tavallista vaatimatto-mampia. Koirat ovat nauttineet yhdessä- olemisesta, läheisyydestä, kotipihassa ja metsässä hösäämisestä ja tietysti aivan erityisen paljon jokaisista jälki-, raunio-, haku- ja tottistreeneistä, joihin emäntä on saanut itsensä roudatuksi.

Kesällä maisteltiin menestystä

Kesällä maisteltiin menestystä

Vuoden tärkein kisatavoite oli JK2-koularin suorittaminen Virvelin kanssa, ja sen me onneksi saavutimme. Osmon kanssa oli tarkoitus aloittaa kilpaileminen tokon EVL-luokassa, mutta eipä tuota snautseria tunnu harmittavan, vaikkei se kisakehiin päässytkään.

Kaikki treenaaminen on ollut pelkästään hauskaa, täysin vailla ryppyotsaista nipotusta, mikä on ollut itselleni todella olennainen motivaatiotekijä. Silloin, jos koiraharrastus on uhannut muuttua voimavarasta suorittamiseksi, olen jättänyt treenit yksinkertaisesti väliin. Tätä asennetta aion vaalia myös tänä vuonna. Tavoitteita asetan toki nytkin ja niitä kohti aion myös pyrkiä. Tavoitteet tekevät treenaamisesta kiinnostavampaa ja monipuolisempaa, ilman niitä jäisi helposti junnaamaan paikoillaan ja homma muuttuisi tylsäksi!

TAVOITTEET 2015 / VIRE

  • Jälkikokeista JK3 -koulutustunnus ja ykköstulos (pidemmän aikavälin tavoitteena on tietysti käyttövalion arvoon vaadittavat 3 ykköstulosta…)
  • TK2-koularin ”hakeminen” joistain tokokisoista (en siis saanut aikaiseksi ilmoittautua yksiinkään tokokokeisiin viime vuonna, vaikka tämä olisi varmaan ollut ihan läpihuutojuttu jo ajat sitten…)
  • Peruskokeen suorittaminen raunioilla ja sijoittuminen väestönsuojeluun (VSS)

TAVOITTEET 2015 / OSMO

  • Tokon erikoisvoittajaluokassa kilpaileminen, jolloin tietysti tavoitteena on erittäin haasteellinen YKKÖSTULOS (haaveksiahan saa aina ja tässä tapauksessa haaveena siintää tottelevaisuusvalion arvo…)
  • Terveyden ja asiallisten käytöstapojen ylläpito ja vaaliminen 😀

Kiitos treenikavereille, kasvattajalle ja ystäville tuesta ja tsempistä niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä vuonna 2014! Hyviä treenejä, oppia ja onnistumisia vuodelle 2015 toivottaen,

Tuuli + piskit

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: