Laiska mamma

lahjaluu.jpgStellan lahjaluusta riittäisi isommallekin piskille

Joululomaa on vietetty pitkällisten paikallamakuuharjoitusten parissa: Ensin oli kipeänä Pete ja nyt sitten minä. Plääh! Osmon kannalta kätevää on se, että sen ihmiset ovat edes yksi kerrallaan lenkkeilykunnossa. Uudenvuodenaattoaamuna olisi tarkoitus lähteä Nuuksioon lenkkeilemään Lurun ja Kessun kanssa, mutta saapa nähdä, onko minusta lähtijäksi! Huomiset hakutreenit jouduin jo perumaan, vaikka jo valmiiksi on huono omatunto koiran vähäisestä aktivoinnista.

lahjalelu.jpgParasta leikkiä yksin, jos ihmiset vaan potee

Itse joulu sujui leppoisasti ja sopuisasti lukuun ottamatta yhtä kateuden puuskaa, joka iski Osmoon, kun Dino sai sen mielestä kaikki parhaat lahjat. Kun koirat saivat pakettinsa, kumpikaan ei tehnyt elettäkään aukaistakseen tai nuuskiakseen niitä. Sen sijaan molemmat kyräilivät vain niitä serkkupojan saamia lahjoja. Ennen kuin tajusimme tilanteen stressaavuutta, Osmo ehti pinkaista Dino-raukan kimppuun, mistä oli seurauksena verinen naarmu Dinon korvassa, kertakaikkinen kurinpalautus ja aresti-istunto Osmolle sekä emäntien joulumielen hetkellinen häviäminen.

joulupukkia_odotellessa.jpgIhan pimeetä porukkaa

Kun herkut oli kerätty pois lattioilta ja Osmo päästettiin vähin elein takaisin muiden pariin, pojat olivat jälleen hyvää pataa keskenään. Seuraavana päivänä Dino ja Minna kävivät meillä syömässä ja ulkoilemassa, eikä täällä Osmon omalla reviirilläkään ollut mitään hankaluuksia kahden itsetietoisen jästipään välillä.

2 Responses to Laiska mamma

  1. Christa sanoo:

    Tervehdys,kivan näköinen koira ja kivat sivut:)
    Terveisiä lähettelee Miisa snautseri omistajineen.

  2. osmo sanoo:

    Kiitos! Mennään joskus peuhaamaan, jos asut lähellä!! Mun mielestä nausteritytöt on huippuja! Huomenna mä meen mun systerin kaa metsäretkelle, vaikka mamma onkin vielä vähän kipee. Toivoo Osmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: