Rikka veljen silmässä

Potilas Saarinen unenpöpperössä kotipihalla. Tassussa on miehisen pinkki kanyyliside.

Osmon tämäkin kesäloma alkoi lääkärireissulla, kun en saanut sen silmää ärsyttänyttä roskaa itse pois. Eläinlääkärimme ihmetteli taas kerran innokasta potilasta, joka kiskoi ovesta sisään ja halusi itse hypätä tutkimuspöydälle. Osmis heilutti onnellisena häntää, kun eläinlääkärimme Eeva Teräväinen tutki sen silmän. Silmään laitettiin puudutustippoja ja sitten Eeva yritti poimia roskaa pois, mutta se ei hievahtanutkaan.

Niinpä Eeva passitti meidät Mevetiin silmälääkärin vastaanotolle. Mevetissä jonotimme pitkän aikaa, mutta kun pääsimme vastaanotolle, alkoi tapahtua vauhdilla. Koira kevyeen narkoosiin ja suoraan pieneen kirurgiseen silmäoperaatioon (roska oli uloimpien silmäkalvojen välissä jumissa ja se piti leikata pois). Osmis käyttäytyi Mevetissäkin loistavasti, vaikka odotushuoneessa oli monta urosta aivan haisteluetäisyydellä.

Pikkukoirienkin kanssa voi leikkiä nätisti! Naksu ja Vire Haagan koirapuistossa.

Osmon jäädessä nukkumaan lähdin Virvelin kanssa kaupunkiretkelle. Oli mukava kävellä sen kanssa kahden, kun ei ollut isoveljeä yllyttämässä hölmöön käytökseen vastaantulevien koirien kohdalla. Menimme käymään koirapuistossakin, jossa helteestä huolimatta oli muutamia fiksuja ja erittäin sosiaalisia koiria (mm. mahtava pitkäkarvainen sakemanni Redi). Vire rentoutui nopeasti ja yllytti uusia kavereitaan leikkiin. Yllättävää kyllä, innokkain leikkikaveri oli pikkuruinen Naksu, joka oli peräti 14-vuotias. Leikkituokioiden välissä Vire lojui varjossa ja lepuutti päätään vesikupissa. Se nautti ilmiselvästi rennosta laumaelämästä ilman tosikkoa isoveljeään.

Kaupunkiretken jälkeen Virveliäkin väsytti.

Haimme Osmon vastaanotolta ja menimme kotiin jatkamaan heräilyä. Iltalenkille Osmo lähti muitta mutkitta, mutta oli kyllä normaalia rauhallisempi etenkin koiria ohittaessamme. Ja kun Osmo käyttäytyy, käyttäytyy myös pikkusysteri. 😀 Tänään menemme hakutreeneihin (joissa Osmo ei tosin silmänsä vuoksi saa treenata) ja sitten mökille muutamaksi päiväksi. Mahdollisesti viikonloppuna kutsuu Pirkanmaa ja lukuisat ystävät ja sukulaiset siellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: