Sihteeri lomalla

keikkaa_odotellessa.jpg Osmo asennoituu parin päivän rentoon äijäilyyn

Lähden huomenaamulla luokkani kanssa leirikouluun, joten uusia postauksia Osmon blogiin on luvassa aikaisintaan viikonloppuna. Pitäkääpä peukkuja, että nämä pari partanaamaa selviävät kotona ilman emäntää 😉 . Onneksi eilen ja tänään oli esine-etsinnän ja tottelevaisuuden iltatreenit eli Osmo on saanut tehdä töitä ennen parin päivän ”pakkolomaansa”.  

Advertisement

5 Responses to Sihteeri lomalla

 1. Helka sanoo:

  Mää oon haistanu teidät, Osmo ja Tuuli!

  Haisteet on semmosia, että haistellaan toisten tapoja. Tossa haistellaan mitä toisilla on päällä. Mulla on turkkeja lähinnä aina.

  Syksyterkuin (Maaritilta kans)! Helka

 2. osmo sanoo:

  No onpas hienoja tällaset Haisteet! Mua ei oo ennen haistettukaan mukaan mihinkään! Nii et kiitos vaan superisti, Helka ja kans Maaritti!

  Me oltiin isännän kaa kahestaan kotona monta yötäpäivää! Oli aika rentsii, leikittiin ja nukuttiin ja sit kans ulkoiltiin. Mut oli kans tympälettä, ku Tuuli oli menny ihmispentujen kaa leirikouluun, enkä mä päässy messiin. Tiedän kokemuksest, et leirikoulussa tehään hirveesti kaikkee kivaa, niinku hypitään esteitä ja haistellaan piiloja metässä ja kaikest saa lihapullapalkkaa ja pingviiniriehuntaa. Jos joku ei tiiä, nii leirikoulu on niinku koulu, mut se pidetään jossain eri paikas ku totistelu yleensä ja siks siel saa olla yötäki! Ja riehuu illalla kavereitten kaa!! Huippuu!!!

  Kuiteski tuuli on syöttäny niille ihmispennuille kaikki MUN palkintolihapullat. Ehkä se on antanu niiden jopa retuuttaa MUN pingviinii, kerta se kehu, et ne oli niin ja niin hienosti ja teki kunnolla hommii. Ja sillon SAA retuuttaa pingviinii. Mua vähän kadehdituttaa.

  Onneks MUN leirikoulu on kans aika kohta. Sitä paitsi tuuli sano, et Pimuki tulee sinne!!! Oispa jo se kohta!!!!! Toivoo Osmo

 3. osmo sanoo:

  Nii ai nii, se haiste oli et mitä on päällä. No mul on vauhti päällä. Lisäks on tietty ajattoman tyylikäs harmaa kokopuku ja sit joskus on hiphopräp-koru eli sellane ketju. Mut sitä mä pidän vaan ulkona, kerta siel voi tulla tyttöjä vastaan ja tuuli sano, et sillon kandee olla ketju kaulassa. Mun lopuil kavereil ei oo plokeja, joten mä laitan sen haisteen eteenpäin sit livenä ku mä nään mun frendei! Toivoo Osmo

 4. Helka sanoo:

  Taasko nää pääset leirikouluun! Epistä! Mää en oo koskaan päässy leirikouluun, vaikka oon jo kolme! Mutta mää pääsin tänään demokoiraksi Maaritin kouluun!

  Vauhti on aika hyvä päällepantava!!

 5. osmo sanoo:

  Onpas tympälettä, ettet oo viel päässy leirikouluamaan! Meiän leirikoulu on Lokakuussa. En tiiä, millanen paikka Lokakuu on, mut luultavasti siel on paljon mettää ja koirii ja nukkumamöksiä, jois me nukutaan Pimun ja meiän emäntien kaa. Demokoira kuulostaa hienolta ja hauskalta! Saiks siitä lihapullaa? Mä en oo ollu sellanen demokoira viel ikinä. Et sikäli tasapeli, ku toiset saa olla demokoulussa ja toiset leirikoulussa. Toivoo Osmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: