Treenitauko Tahkolla

Eilen oltiin Luukissa treenailemassa tottista. Ensin käytiin kentällä ampumassa (eli tekemässä hiukan liikkeitä samalla, kun kauempana ammuttiin starttipyssyllä ilmaan). Osmo reagoi laukauksiin kääntämällä hiukan korviaan, mutta ei antanut paukkujen häiritä tottistelua. 

Hyppyä kokeillessamme Osmo oli vapaana ja vieressä odotteli hollanninpaimenkoira Asko. Hyppy meni hyvin, mutta sen jälkeen törkimys-tottelematon Osmo lähtikin vierestäni tsekkaamaan Askoa (joka ei millään tavalla edes provosoinut Osmoa!). Tuloksena oli nuorten urosten äänekästä uhoamista ja emäntien vielä äänekkäämpää kiroilua… Osmo tuli noin kolmannella ärjäisyllä takaisin luokseni, jolloin meikäläisen piti sitten kuitenkin niellä kiukkunsa ja kehua koiraa sillä kaikkein iloisimmalla äänellä. Rähinätilanteesta en valitettavasti saanut Osmoa kiinni – silloin olisi kyllä tullut huutia!

Tämän draaman jälkeen otettiin vielä hiukan harjoituksia parkkiksella, kukin koira erikseen. Osmolle olisi kyllä riittänyt kentällä ammuskelun ohessa tehdyt seuraamiset, koska tällä toisella kierroksella vietti ei ollut enää ollenkaan niin hyvä. Koskakohan sitä oppisi jättämään treenit siihen yhteen, onnistuneeseen pätkään ja olemaan junnaamatta?!? Nyt ollaan pienen mutta täydellisen tottistreenitauon tarpeessa. Nenähommat ovat asia erikseen – niihin koira ei kyllästy eikä väsy varmaan koskaan! 

Lomailu aloitetaan tänään Tahkolla, jonne menemme mökkeilemään  pääsiäislomaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: